Sigrid Barfod

Sigrid er 32 år, hun har været veganer siden hun var 16 og da først hun fandt ud af at der fandtes anden vegansk mad end spaghetti med ketchup (jeps, de studerendes klassiker er vegansk) tog det fart. Sigrid er kreativ i et køkken og elsker mad…for alvor. Sigrid er uddannet dyrepasser og selvlært madgeni.

Line Tscherning Damgaard

Line er 36 år og har været veganer de sidste 7 af dem. Line har taget grundforløbet på kokkeskolen. Dengang var det ikke det rigtige og desværre kan man stadig ikke blive udannet vegansk kok i Danmark, men man siger at det tager 10.000 timer at blive RIGTIG god til noget og hvis det er rigtigt, så er Line rigtigt godt på vej til at blive vegansk mad-champ.

Mette Pedersen

Mette Pedersen er 36 år, uddannet anlægsgartner, med kæmpe passion for mad. Mette kom på ideen til at starte et vegansk spisested i Århus, trods det hun da dengang var alt spisende, hun er sidenhen blevet vegetar og pokkers godt på vej imod veganisme. Mette drømmer om veganske retter om natten, det var sådan vores LØVpostej kom til verden.